Nieuws opleiders

19 februari 2024
Laatste STAP-nieuws
Er blijken geen voorbeelden te zijn van oneigenlijk gebruik door opleiders | Verdeling subsidie laatste STAP-ronde | SEO-rapport over Leerrechten van NRTO overhandigd aan vaste Commissie SZW | Wat kunnen we op korte termijn verwachten aan regelingen? | Wat kan Opleidingvinden.nl bieden?
21 november 2023
Nieuwe scholingssubsidie krijgt meer vorm + LLO stemwijzer
Het kabinet heeft vorige week een aantal brieven en een 'Verkenning individuele leerbudgetten en leerrechten ter stimulering van LLO (Leven Lang Ontwikkelen)' naar de Tweede Kamer gestuurd. We zetten het voor je op een rijtje.
02 november 2023
Vanaf nu kan je inschrijvingen van ons verwachten!
In deze update 3 belangrijke praktische zaken en een tip. Maar eerst: Leuk dat we blijven samenwerken! Dank voor het in ons gestelde vertrouwen. Ruim 100 veelal grote en middelgrote opleiders met keurmerk blijven aangesloten. We zijn trots op deze mooie lijst van ruim 100 deelnemende opleiders.
15 september 2023
STAP-budget.nl gaat verder als Opleidingvinden.nl
Nu STAP stopt, gaat STAP-budget.nl verder als Opleidingvinden.nl. Zo kunnen we mensen blijven helpen met het vinden van de beste opleidingen, en aanbieders blijven helpen met het vinden van meer deelnemers.
Laden...