Onze beloften

Wij willen bijdragen aan een leven lang ontwikkelen

Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen inzicht te geven in de allerbeste opleidingen, trainingen en cursussen en (subsidie)mogelijkheden om te blijven leren.

 

In 2019 kondigde de Nederlandse overheid een financiële ondersteuning aan voor leren en ontwikkelen voor een breed publiek: de STAP-budget regeling. Dit heeft ons geïnspireerd tot het ontwikkelen van het oriëntatie- en informatieplatform STAP-budget.nl, de voorloper van Opleidingvinden.nl. In 2023 heeft de overheid beslist om de STAP-regeling per 2024 te stoppen. STAP-budget.nl is toen verder gegaan als oriëntatieplatform Opleidingvinden.nl. Zo kunnen we je blijven helpen met het vinden van de beste opleidingen en je informeren over budgetten en regelingen om verder te leren.

 

Aan het platform wordt met passie gewerkt door een team met ervaring als opleider, trainer en loopbaancoach, met onderwijskundige kennis en ruime expertise op het gebied van ICT en marketing. Het is eigendom van Educata B.V., met 3 ondernemende, ervaren founders. 

 

Wij richten ons met Opleidingvinden.nl op het bijeen brengen van opleidingen/opleiders mét kwaliteitskeurmerk en heldere informatie over ondersteunende subsidies en regelingen. Dit maken we toegankelijk door krachtige en gebruiksvriendelijke techniek in een aantrekkelijke vorm. 

 

Wij werken graag samen met aanbieders van opleidingen met een kwaliteitskeurmerk aan wie wij een aansprekend en goed vindbaar platform bieden om hun aanbod op te presenteren. Ook werken wij graag samen met werkgevers die zich richten op het boeien, binden en verder ontwikkelen van hun medewerkers. En natuurlijk met bezoekers, die wij graag inzicht geven in de allerbeste opleidingen voor hun volgende stap.

 

Dit zijn onze beloften...

aan bezoekers:

 • Wij stellen jou centraal op het platform.
 • Wij werken continu aan het verbeteren van onze diensten die je helpen om gemakkelijk de beste opleidingen/opleiders mét kwaliteitskeurmerk te vinden.
 • Wij berichten zorgvuldig, accuraat en neutraal over subsidies en budgetten om verder te leren.


aan werkgevers:

 • Wij dragen graag bij aan het boeien, binden en verder ontwikkelen van je medewerkers.
 • Wij bieden je mensen inzicht in de beste opleidingen/opleiders mét kwaliteitskeurmerk waarvoor zij zich gemakkelijk kunnen inschrijven.
 • Wij bieden je als werkgever werkgeversvoordelen zoals een jaarkorting en keuzehulp. Interesse? Meld je hier aan!
   

aan opleiders:

 • Wij zien je als partner in een collectieve dienst voor burgers.
 • Wij bewaken de kwaliteit en overzichtelijkheid van het platform middels aanvaarde, objectieve criteria, en bieden aanbieders een gelijk speelveld.
 • Wij bieden je ruimte voor het presenteren van je aanbod op het platform en zorgen dat geïnteresseerden in jouw aanbod zich direct aan kunnen melden. We hanteren voor onze diensten schappelijke en transparante prijzen. Interesse? Meld je hier aan!
   

aan de maatschappij:

 • Wij dragen bij aan de doelstelling om mensen te helpen bij hun persoonlijke ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid.
 • Wij dragen bij aan verspreiding van informatie over regelingen die beschikbaar zijn om te leren en ontwikkelen.
 • Wij zijn een bedrijf met een maatschappelijke missie en verantwoordelijkheid, en dragen dit ook uit.