Nieuws opleiders

Nieuw: Toon je kortingsacties en geschenken!

11 juli 2024

1. Nieuw: toon een vroegboek-, last minute- of algemene korting of een geschenk bij je opleidingen!  

Vroegboekkorting resultaten voorbeeld (11 juli 24)

Op Opleidingvinden.nl kun je nu je acties weergeven bij je opleidingen. Dit geeft je nog meer mogelijkheden om je opleidingen onder de aandacht te brengen en op te laten vallen. Je actie wordt door de gehele site in een speciale frisse actiekleur gepresenteerd. 

 
Wat kun je instellen?

  • Je kunt aangeven voor welke opleidingen een algemene korting geldt (deze kun je bijvoorbeeld de naam ‘zomerkorting’ geven), een ‘vroegboekkorting’ of een ‘last minute korting’.
  • Je kunt aangeven dat je als deelnemer een geschenk ontvangt bij inschrijving van één of meerdere opleidingen. Dat kan van alles zijn, zoals: een boek, een headphone, toegang tot e-learnings of een ticket voor een event.
  • Iedere actie kan je voorzien van details en een zelf te bepalen afbeelding.
  • De actie komt in alle schermen terug: resultaten-, opleidings- en inschrijfpagina.
  • Je voert de actie 1x in en past deze toe op de opleidingen naar keuze.
  • Last minutes en vroegboekkortingen worden automatisch voor de relevante startdata toegepast.
  • Via een i-tje zijn details van de actie te bekijken in een pop-up voor bezoekers.

Op de afbeeldingen hieronder:

  • Duidelijke prijsweergave van een actie
  • Automatische toepassing van een tijdgebonden actie (vroegboekkorting) op startdata
  • Een voorbeeld van een actie pop-up met de details van het geschen ken de voorwaarden (gratis boek bij een inschrijving). 

In je beheeromgeving Mijn Plaatsingen vind je alle info. Deze functe is geheel kosteloos. En de vergoeding voor inschrijvingen met korting wordt berekend over het netto bedrag. Dus wat houdt je tegen?

 

 

2. Actie deze zomer: breng je opleidingen onder de aandacht bij 30.000 mensen met een exclusieve Ga-voor-Groei-Mail. Nu voor slechts 1.250 euro.
 
Wil je bijvoorbeeld je zomeractie onder de aandacht brengen of je opleidingen waarvoor een vroegboek- of last minute korting geldt, of waarbij je een geschenk aanbiedt? Of opleidingen rond een bepaald thema? Dan kunnen wij deze opleidingen voor je onder de aandacht brengen in een Ga-voor-Groei-Mail.

Je kunt voor deze Ga-voor-Groei-Mail zelf een introtekst als input aanleveren en maximaal 9 opleidingen laten uitlichten (met korte tekst en afbeelding). De kosten voor een Ga-voor-Groei-Mail exclusief voor jouw organisatie, inclusief afstemming en redactie zijn 1.250 euro (exclusief btw) voor een mail aan circa 30.000 mensen. We zullen dan bovendien de 2 maanden na het verzenden van deze mail geen kosten rekenen voor je inschrijvingen.

Klinkt dat interessant? Neem dan snel contact met ons op. We bieden ruimte aan 1 Ga-voor-Groei-Mail voor 1 opleider per circa 3 weken.

 

 

PS: Werkgevers kunnen op Opleidingvinden.nl nu ook incompany trainingen en opleidingen aanvragen. Bij aanvragen zoeken we de meest passende aanbieder. Lees hier meer. 

19 februari 2024
Laatste STAP-nieuws
Er blijken geen voorbeelden te zijn van oneigenlijk gebruik door opleiders | Verdeling subsidie laatste STAP-ronde | SEO-rapport over Leerrechten van NRTO overhandigd aan vaste Commissie SZW | Wat kunnen we op korte termijn verwachten aan regelingen? | Wat kan Opleidingvinden.nl bieden?
21 november 2023
Nieuwe scholingssubsidie krijgt meer vorm + LLO stemwijzer
Het kabinet heeft vorige week een aantal brieven en een 'Verkenning individuele leerbudgetten en leerrechten ter stimulering van LLO (Leven Lang Ontwikkelen)' naar de Tweede Kamer gestuurd. We zetten het voor je op een rijtje.
02 november 2023
Vanaf nu kan je inschrijvingen van ons verwachten!
In deze update 3 belangrijke praktische zaken en een tip. Maar eerst: Leuk dat we blijven samenwerken! Dank voor het in ons gestelde vertrouwen. Ruim 100 veelal grote en middelgrote opleiders met keurmerk blijven aangesloten. We zijn trots op deze mooie lijst van ruim 100 deelnemende opleiders.
15 september 2023
STAP-budget.nl gaat verder als Opleidingvinden.nl
Nu STAP stopt, gaat STAP-budget.nl verder als Opleidingvinden.nl. Zo kunnen we mensen blijven helpen met het vinden van de beste opleidingen, en aanbieders blijven helpen met het vinden van meer deelnemers.